Consultanță dedicată

 • Am înțeles, în cei 15 ani de experiență în SEO și în marketing online, că o ofertă frumoasă și complexă, în PDF sau PPT, nu este de ajuns atunci când ai nevoie de răspunsuri la întrebări specifice pentru afacerea ta.
 • După ce soliciți și primești un număr de oferte, trebuie să ai o discuție cu fiecare firmă care ți-a trimis o ofertă și apoi să faci o alegere.

Consultanță specializată – discuție de 2 ore + analiza site-ului

Înainte de toate, trebuie să știi ce ai nevoie pentru afacerea ta, ce să ceri atunci când trimiți solicitarea de oferte și, mai ales, ce așteptări să îți setezi. Noi te ajutăm să răspunzi la principalele întrebări pe care le ai și la orice alte întrebări legate de prezența afacerii tale în mediul online. 

Ne trimiți un email în care ne prezinți afacerea ta și principalele întrebări și probleme la care ai nevoie de soluții. Apoi stabilim o ședință de consultanță, în care vorbim, despre site-ul tău și modul în care acesta reușește să susțină afacerea ta.

Poți să pornești de la una dintre situațiile de mai jos:

 1. Am un website nou
  Am un site, dezvoltatorul mi l-a livrat conform cerințelor, la termenul stabilit.
  – Ce fac mai departe cu acest site? Cum îl folosesc astfel încât să producă banii investiți în el și apoi să îmi aducă profit?
 2. Am un website vechi
  Am un website depășit ca design și tehnologie, care nu mai corespunde ultimelor update-uri Google și așteptărilor utilizatorilor.
  – Cum planific dezvoltarea unei versiuni noi?
  – Ce trebuie să pregătesc pentru noul site – structură, funcționalități, design etc.
  – Ce tip de CMS (platformă) aleg – custom (dezvoltată integral de la zero) sau un CMS open source (WordPress; PrestaShop; OpenCart; Magento etc.)?
  – Cum aleg compania cu care voi lucra pentru site-ul nou?
 3. Am un site care nu performează
   Primesc rapoarte de la compania cu care lucrez pentru promovare, cu toate graficele pe creștere. Și totuși nu am comenzi, nu am clienți.
  – Ce fac dacă am un site care nu performează bine în Google și nu produce, conform cu așteptările mele și cu bugetul pe care îl investesc în promovare (în SEO, Google Ads, Social Media etc.)?
 4. Nu am un website
  Nu am încă un site și am decis că este momentul să intru cu produsele / serviciile mele și pe piața online.
  – Cum planific bugetul pe care să îl aloc – am nevoie, pentru început, de un site mic de prezentare sau să dezvolt de la început un site complex?
  – Care sunt funcționalitățile cele mai importante pe care trebuie să le aibă?
 5. Ce am nevoie să știu, privind tipul de site și piața online, pentru industria sau domeniul de activitate al afacerii mele
  Fiecare industrie sau domeniu de activitate are personalitatea sa, iar fiecare brand are o poveste.
  – Este suficient să mă uit la câțiva competitori ai mei din mediul online?
  – Cum îmi dau seama că mă uit unde sau la cine trebuie?
  – Care sunt principalele aspecte specifice pentru industria / domeniul de activitate în care activez, în mediul online?
  – Ce pregătește Google în continuare și cum va evolua comportamentul utilizatorilor?

Consultanță specializată
Discuție de 2 ore + analiza preliminară a site-ului, la costul de 110 euro

Trimite-ne un email, la adresa elena.ilie@bookisite.ro cu povestea afacerii tale și întrebările sau problemele pentru care ai nevoie de răspunsuri și soluții. Stabilim o discuție pe Zoom sau altă platformă de meeting online.
 • Înainte de discuție, vei primi o analiză preliminară a site-ului tău, astfel încât la discuție să abordăm lucruri concrete.