Website-uri pentru domeniul mașinilor industriale

Mașini de prelucrarea lemnului, construcția de mașini de ambalare, mașini și utilaje agricole, sisteme de irigații, perii industriale

Abordare din punct de vedere business

Construcția de mașini de prelucrarea lemnului sau mașini specializate de ambalare, industria periilor pentru mașini de prelucrare și curățare sau industria mașinilor din domeniul agricol sunt domenii de activitate prezente în mediul online, iar abordarea strategiilor de promovare este diferită și specială.

Pornim de la costul unei mașini grele de prelucrare a lemnului sau o combină agricolă și înțelegem că pentru vânzarea unei astfel de mașini procesul este unul foarte lung, iar cumpărătorul este o companie care analizează cu grijă investiția pe care o face. În aceste condiții, branding-ul și modul în care site-ul oglindește foarte bine compania sunt extrem de importante.

Design și funcționalități

Dezvoltarea site-ului pentru o companie care construiște mașini sau accesorii industriale vine cu provocări ce țin de design, structură și conținut bine construit în jurul brandului. 

Există de foarte multe ori tendința de încărcare a site-ului ce detalii tehnice foarte specifice, care afecteaza în final claritatea și relevanța site-ului, dacă nu sunt integrate în secțiuni individuale și distincte, separate de paginile care trebuie să prezinte produsele și să le pună în valoare funcționalitățile și avantajele.

Conținut. Scalarea pe mobile

De cele mai multe ori, detaliile tehnice sunt în formă de tabele și imagini cu schițe, iar acestea nu scalează foarte bine pe ecranele mici ale telefoanelor mobile.

În plus, tabelarea cu multe coloane și linii este citită de roboții de indexare și ranking ca linii de numere fără o relevanță reală pentru site. Este de preferat prezentarea detaliilor tehnice în fișe de tip PDF, ce pot fi descărcate din site de cei interesați de aceste specificații tehnice.