Industrii

Fiecare industrie sau domeniu de activitate are personalitatea sa, iar fiecare brand are o poveste. Noi facem ca povestea ta să ajungă la clienții care au nevoie de tine.

Vă prezentăm industriile în care avem experiență și provocările cu care se confruntă fiecare dintre ele, în mediul online.

Presă online

Principala provocare pentru un website de știri, un ziar online, este gestionarea fluxului mare pagini publicate zilnic. O arhivă mare de pagini de știri devine greu de organizat în categorii și sub-categorii, iar publicațiile au tendința de a crea o categorie sau o sub-categorie la fiecare tip nou de știre.

Design Interior. Amenajări

Conținutul text trebuie să fie însoțit de galerii foto și de prezentări video, să prezinte mai mult decât specificații tehnice ale obiectelor de mobilier, pardoseli, placări pentru pereți sau decorațiuni etc. Să facă legătura clară, explicită, între tipul de produs sau serviciu pe care îl prezintă și nevoia clientului.

Turism. HoReCa

Site-urile din domeniul HoReCa sau ale agențiilor de turism trebuie să convingă prin design și conținutul vizual, să aibă în pemanență ofertele turistice prezentate în avans (deja după Crăciun, oamenii încep să caute oferte pentru vacanța de primăvară sau de vară). Întreaga strategie ține cont de sezonalitate și de User Experience.

Imobiliare

În domeniul anunțurilor imobiliare, provocarea principală a website-urilor este gestionarea tehnică a fluxului de pagini în site. Pe de o parte sunt paginile de anunțuri care nu mai sunt de actualitate și trebuie eliminate din site, pe de altă parte sunt anunțurile noi care trebuie să se indexeze corect și rapid.

eCommerce

Pentru magazinele online, standardele de optimizare tehnică și de conținut sunt foarte ridicate. Tehnologiile web avansează de la o zi la alta, algoritmii Google bazați pe Inteligență Artificială sunt în continuă perfecționare, iar utilizatorii sunt și ei familiarizați cu mediul online și au așteptări tot mai sofisticate.

Sănătate

Site-urile din domeniul sănătății – cabinete și clinici medicale, centre de îngrijire, farmacii online, site-urile de asigurări de sănătate sunt foarte sensibile la update-urile Google, pentru că aici se aplică factori de ranking suplimentari, legați de YMYL - “Your Money or Your Life” (banii tăi / viața ta).

Bănci și IFN. Avocați

Site-urile băncilor și ale instituțiilor de creditare nebancare, sunt foarte sensibile la update-urile Google. Portalurile web din aceste domenii sunt supuse unor analize mai atente și unor criterii mult mai stricte de calitate, încredere și siguranță, pentru că ele oferă informații, servicii și produse care au efect direct asupra siguranței utilizatorilor.

Software

În domeniul tehnologiei, al dezvoltării software – programe, platforme și aplicații de diverse tipuri, provocările prezentării și promovării prin intermediul unui website vin din componenta strategiei de conținut. Sunt, în principiu, website-uri statice, care prezintă domeniul de activitate, ce face soft-ul respectiv și ce avantaje are față de cele de pe piață.

Mașini industriale

Pornim de la costul unei mașini de prelucrare a lemnului sau o combină agricolă și înțelegem că, pentru vânzarea acesteia, procesul este lung iar clientul este o companie care analizează atent investiția pe care o face. În aceste condiții, branding-ul și modul în care site-ul oglindește compania sunt extrem de importante.