De ce Bookisite

Pentru că buchisim la fiecare website – la calibrarea tehnică și a conținutului, la strategiile creșterii prezenței în mediul online, până când iese ce trebuie!

De ce aveți nevoie de noi

Pentru că suntem veriga care face legătura între celelalte verigi care compun prezența în online a unui business: construcția site-ului, optimizarea paginilor din site, strategiile „pay-per-click”, promovarea pe rețele de socializare și prin advertoriale sau alte canale.

Noi facem calibrarea tehnică

Diagnosticăm cu precizie și acuratețe care este impactul tuturor verigilor de mai sus în business-ul tău, în ce măsură își face treaba fiecare dintre aceste strategii și care sunt lucrurile care pot fi îmbunătățite, pentru o performanță cât mai bună.

Ce înseamnă calibrarea tehnică

Fiecare website, de tip custom sau open source, are codul său specific și arhitectura sa, un mod de funcționare și configurări care impactează prezența în Google și „calitatea acestei prezențe”.

De la codul site-ul începe totul

Dacă performanța tehnică este foarte bună și strategia de cuvinte este perfect calibrată, celelalte rotițe din strategia de promovare merg ca unse. Rotițele din strategia de promovare funcționează și în condițiile în care optimizarea tehnică nu este făcută sau nu este completă, dar costurile pentru campaniile de promovare sunt cel puțin duble.

Cum mișcăm rotițele și legăm verigile între ele

Noi facem lucrurile puțin diferit, pentru că avem experiență în site-uri din foarte multe industrii, în CMS-uri custom și open source. Am crescut odată cu Google și știm cum funcționează motorul de căutare, pentru că am fost prezenți la fiecare nou update și nu doar atât: am văzut cum a integrat schimbări majore, precum adaptarea la dispozitive mobile, cum a lansat și a dezvoltat mașina de inteligență artificială sau cătarea vocală etc. 

Primul pas este diagnosticarea site-ului din punct de vedere tehnic și semantic (al relevanței).

Următorul pas este conexiunea cu echipa tehnică a clientului (dacă are o echipă tehnică internă sau externă care îngrijește site-ul). Este cea mai importantă etapă din proces – să stabilim împreună ce poate să facă site-ul, care sunt problemele tehnice găsite de noi și cum le poate integra echipa tehnică, cu proceduri minim-invazive, costuri optime pentru client și impact maxim în creșterea performanței site-ului.

De ce este important să lucrați cu noi

întotdeauna primele diagnosticări tehnice și analize de performanță le facem prin verificare directă în site și cu tool-urile Google. Astfel, vom avea pentru echipa tehnică (a clientului sau echipa noastră) un diagnostic clar, relevant și argumentat + soluții de remediere practice și concrete.

Nu folosim în primele etape tool-uri de analiză automată, care generează XL-uri, CSV-uri și PDF-uri care se trimit la client și la echipa tehnică și care sunt inutile, neclare și ne-aplicabile. Diagnosticul nostru privind performanța tehnică și semantică a fiecărui site este personalizat, concret, argumentat și aplicabil.