Instrumente SEO Chrome Web Store

Tot mai multe instrumente SEO sunt la indemana specialistilor in optimizare site-uri pentru motoarele de cautare cat si a celor care au un site si incearca sa-l optimizeze singuri.

In ajutorul acestora vine si “magazinul” virtual deschis de Chrome Web Store, unde printre nenumarate jocuri si aplicatii gasim si instrumente SEO care ne ajuta sa identificam elemente care trebuie remediate pe un website. Si nu doar ca semnaleaza aceste elemente, ci ofera si solutii sau explicatii pentru Meta Taguri, link-uri interne si externe, calitatea textului sau densitate keywords, optimizarea imaginilor, generatoare de fisiere “sitemap.xml” sau analiza paginilor indexate pe motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo.

instrumente-seo1

Tot aici sunt instrumente care va ajuta sa identificati rapid cuvintele si expresiile cheie din continutul unei pagini web si daca sunt indexate de catre motoarele de cautare Google, Yahoo si Bing. Puteti astfel optimiza textul in functie de acele keywords importante pentru o vizibilitate cat mai buna a site-ului.

chrome-webstore

Instrumentele SEO oferite de Chrome Web Store sunt destul de multe si variate, ceea ce permite atat celor pasionati de site-uri web cat si specialistilor SEO sa testeze si sa aleaga ceea ce le este util si ii ajuta sa-si personalizeze si sa-si optimizeze vizibilitatea pe Google.

On Key